Londra Turu Ana Sayfa
Ana Sayfa - İngiltere ve Londra Haber - İngiltere Vize Bilgileri - Londra'da Görülecek Yerler - İngiltere ve Londra Dil Okulları - Faydalı Bilgiler

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Ingiltere, Londra Haber
 Londra - Yurtdışı Eğitim - İngiltere Dil Okulu | Ingiltere ve Londra Forumlari | Ingiltere, Londra Haber
Mesaj icon Konu: Ingiltere'de Enflasyon % 3.4 Oldu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Yonetici
Yonetici
Yonetici

Gönderilenler: 172

Alıntı Yonetici Cevaplabullet Konu: Ingiltere'de Enflasyon % 3.4 Oldu
    Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2010 Saat 20:30
Şubat ayında yüzde 3,0 olan enflasyonda 0,4 puan artış kaydedildi.

Tüketici fiyatları endeksindeki enflasyon oranının tahminlerin üstünde çıktığı belirtilirken, perakende fiyat endeksi enflasyonunun da mart ayında yüzde 3,7'den, yüzde 4,4'e yükseldiği belirtildi.

İngiltere Ulusal İstatistik Kurumu (ONS), yüksek petrol fiyatlarının enflasyondaki artış nedenlerinin başında geldiğine dikkat çekerek, ülkedeki petrol fiyatlarının bu ay başında son 18 ayın en yüksek seviyesinde seyrettiği anımsatıldı.

KDV oranlarındaki sürekli artışın da enflasyon oranını etkilediği belirtiliyor.

Küresel ekonomik krizden en çok etkilenen ülkelerden biri olan İngiltere, yüzde 0,4 büyüdüğü 2009 yılının son çeyreğinde resesyondan çıkmıştı.

İngiltere, resesyona ilk giren ve en son çıkan ülkeler arasında yer aldı.

kaynak: CNNTurk
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Yurtdışı Eğitim - Londra - About London - Gizlilik Sözleşmesi - Bookmark - Ingilizce Turkce Sozluk - Londra Haber - Yemek Tarifleri - Dizin - Gebelik

Arananlar: Londra haber, İngiltere haber, Londra Gazete, Ankara Antlaşması, yurtdışı üniversite, yurtdışı dil eğitimi, yurtdışı eğitim fuarı, Ankara Anlasmasi, yurtdışı eğitim, yurtdışı, yurtdışında eğitim, Ankara Antlasmasi, yurtdışı eğitim danışmanlığı, yurtdışı yaz okulları, yurtdışı dil okulu, İngiltere dil okulu, Londra dil okulu, Londra üniversiteler, HNC, Higher National Certificate, İngiltere'de dil, Londra dil okulu listesi